Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

КНЕУ обрав нового ректора!

КНЕУ обрав нового ректора! Останній день лютого став для університету особливим. У провідному економічному виші України вибрали керівника – людину, яка визначатиме тактику і стратегію розвитку ВНЗ у найближчі п’ять років

На посаду балотувався перший проректор навчального закладу, виконуючий обов’язки ректора – Дмитро Григорович ЛУК’ЯНЕНКО, життя якого тісно пов’язане з Альма-матер. У1980 році він закінчив тоді ще Інститут народного господарства, здобувши кваліфікацію економіста. Лишився працювати у виші спочатку стажером-дослідником, потім молодшим науковим співробітником, старшим викладачем, доцентом, завідувачем кафедри, деканом. Сьогодні Дмитро Григорович – професор,один із засновників і перший керівник кафедри міжнародних економічних відносин, фундатор і лідер національної науково-освітньої школи міжнародної економіки.
За ректора голосували не тільки у Києві, але й у Кривому Розі, де розташований інститут. До того ж, право обирати голову мали всі п’ять коледжів при університеті.

Проголосувало понад 85% виборців, серед яких науково-педагогічний склад закладу, представники співробітників і студентів. Підрахунок голосів пройшов того ж дня, тому довго очікувати не довелося. За Дмитра Григоровича віддали свій голос 77% виборців.

Повідомлення про вибори ректора КНЕУ на сайті Міністерство освіти і науки України

Кiлькiсть переглядiв: 1019

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.